Na prodaju placevi preko puta Hotela i Gondole – Jabučko ravnište (30 metara)

Na prodaju placevi preko puta Hotela i Gondole – Jabučko ravnište (30 metara)

Na prodaju više ,,legalizovanih ,, i ucrtanih placeva (cepanih na parcele od 6 i 8 ara ara) preko puta Prve Srpske Gondole i novog Hotele (Stara planina ****) na Jabučkom ravništu.

 

Svi placevi su uredno ucrtani sa dozvoljenom gradnjom (turističkih objekata) i bez tereta(hipoteke, kredita i sl), vlasništvo 1/1.Sve parcele od pre par meseci su dobile priklučak na struju i kanalizaciju …. i ovo su jedine parcele (za razliku od sličnih ,,nelegalnih ” ponuda ) pored hotela koje su legalno dobile priključke i nalaze se ucrtane u Planu detaljne regulacije 1a Faze razvoja Turističkih kapaciteta na Jabučkom ravništu na Staroj planini.Sve dotične parcele (za razliku od nelegalnih koje se vode kao livade (otud je i cena jeftinija) sa zabranom gradnje jer nisu u skladu sa projektom  i Generalnim urbanističkim planom) imaju izlaz sa gornje i donje strane na raskrsnice koje prolaze kroz Ski centar i samih parcela, te ste kao vlasnik potpuno nezavisni od komšija i susednih parcela pri ulasku i izlasku sa placa i svog objekta.

 

vikendica

Prva izgradjena vikendica na našoj prvoj parceli.

Svi placevi su u gradskom gradjevinskom području (gde je dozvoljena gradnja)) i svaki plac ima svoj broj parcele.Placevi se nalaze u neposredoj blizini gondole (30 m) i Hotela ” Stara planina” –  30 metara.Ovo su jedini placevi na Jabučkom ravnistu u blizini gondole i hotela na kojima je dozvoljena gradnja.Svi ostali placevi i objekti su nelegalni sa izdatim dozvolama za uklanjanje i rušenje).Plan detaljne regulacije  1A faze razvoja urističkog rizorta Jabučko ravnište.

Ozbiljnim kupcima Na zahtev šaljemo kompletnu plansku dokumentaciju (elaborat o cepanju, izgradnji i planom detaljne regulacije, posedovni list i sl..)

Cena placeva je 160 evra po m/2 (16 000 evra /ar)

Kontakt telefon 065 20 22 117

Pogledajte naše fotografije :

Rezime :

Prednost naših parcela u odnosu na ostale :

  • Blizina jedinog Hotela Stara planina **** na Jabučkom ravništu (30 metara)
  • Blizina Prve Srpske gondole i jedine za sada u Srbiji (35 metara) 
  • Blizina Ski rente, ski servisa, kao i Bebi ski lifta (radijus 50 metara)
  • Placevi u Prvoj A fazi izgradnje i realizacije ski centra Stara planina 
  • Vlasništvo 1/1
  • Gradsko građevinsko zemljište sa dozvolom za gradnju (dozvoljene parcele za turističke objekte)
  • Invidualne parcele i budući objekti – ne suvlasništvo i slične zavrzlame koje vas uvlače u višegodišnje čekanje i deljenje dobiti.
  • Male parcele od 6-8 ari – manje ulaganje i brži povratak novca.
  • Ranije Izgrađeni objekti neposredno do Vas (susedne parcele) što čini atraktivnost lokacije, dokaz o legalnosti kao i brz razvitak celog naselja, ujedno  i odličan i pošten budući komšiluk.
  • Kupovina od pravih vlasnika bez agencija i nakupaca koji bi bespotrebno dizali cenu na Vaš teret.
  • Brza realizacija prodaje, prenos istog dana kao i uknjiženje – postajete vlasnik parcele odmah po uplati sredstva – čime plac odmah možete staviti pod Hipoteku uzeti kredit, besplatna podsticajna sredstva od države ili prodati plac (za razliku kod drugih prodavaca koji Vam zadražavaju novac dok prodaju sve apartane u naselju i time tek otpočnu grube građevisnke radove na temelju… ) …
  • Idealno ravno zemljište (lokacija se i zove Jabučko ravnište) stabilna podloga bez vode i tresetišta idealna za brzu i jeftinu gradnju.U okolini ne postoje zaštičene zone, tresetište živo blato i sl.Što bi Vam ugrozilo investiciju, osporilo dozvolu za izgradnju, otežalo budući pristup objektu kao i poskupelo samo izgradnju zbog nestabilne podloge što bi čak moglo dovesti do kasnijeg popuštanja temelja i pojave pukotina na objektu i sl.problemi koji su se već javljali kod izgradnje na takvim lokacijama.
  • Neposredna blizina, spoljnog bazena Hotela, unutrašnjeg Spa centra , parnog kupatila, jakuzija, Turskog kupatila, restorana za ishranu Vaših gostiju i Vas ukoliko se odlučite da hranu ne spremate u objektu, takođe i pristup igraonici za decu , bilijar sale , Sportske hale i sl.ponude Hotela sa 4 zvezdice na svega 2 minuta od Vaših budućih placeva odnosno oko 40 metara od Vaših budućih objekata.
  • Mirna okolina bez prevelike gužve i nepotrebne buke koju bi stvarao predimenzionisani objekti u  komšiluku kao i divlja gradnja kao kod Zlatibora i Kopaonika.
  • Potpuna Ekološka sredina, Vaš budući objekat u mladoj šumi koju okružuju planinski izvori bogati zdravom pijaćom vodom i prijatnim zelenilom leti i bogatim snegom zimi.
  • Bogat životinski i biljni svet, od pečurki, veverica, jedinstvenih leptira do zaštićenih jedinstvenih biljnih i životinskih vrsta.
  • Planski uređena okolina oko Vaših objekata sa budućim klizalištem za decu, žičarama sa istoka i zapada i budućim Hotelima, sportskim centrima  u Vašoj blizini.
  • Svaka parcela ima izlaz na put i to sa najmanje jedne strane dok pojedine parcele imaju izlaz na dva puta.
  • Parking planiran na samoj parceli bez divljih parkinga i objekata u blizini.
  • Povoljna cena
  • Brzo dobijanje svih dozvola i relaizacija prenosa
  • Razrađena lokacija
  • Stalna potražna smeštajnih kapaciteta na Staroj planini od strane Stranih turista (Rusa, Kineza, Japanaca, Rumuna, Bugara..)
  • Dobronamerni i pošteni saveti budućih komšija i ljubitelja prirode Stare planine.

—————————————————————————————————————————-

Napomena : Ponuđene parcele su u ličnom vlasništvu preko 100 godina (dedovina) i udelom  1/1 -(bez drugih vlasnika i sl), za razliku od nekih ponuda sumljivih preprodavaca koji sa “bajkovitim pričama” i trange frange kombinacijama oko vlasništva , deoba parcela i sličnim “manipulativnim ” radnjama kojima pokušavaju da zarade novac, a Vas stave u situaciju da NIKADA ne uspete da Vaša “parcele” postane legalna (gradsko građevisnko zemljište) , a da ne govorimo da na tim “divljim parcelama” .

Naš savet : Dobro razmislite o kupovini, posavetujte se dođjite i budite naši gosti, koje ćemo rado odvesti do Hotela i naših parcela jer ćemo sutra svi zajedno biti komšije.

Razmislite dobro da do Vaše parcele koja pre svega treba biti legalna , nekada treba da prođe put, voda, struja, kanalizacija, a to za sada sve imaju naše parcele.Zato Vam na kraju savetujemo dodatan oprez i neka Vas cena i “bajkovita” priča belosvetskih preprodavaca ne zavarava jer ćete uzaludno baciti Svoj NOVAC !!!

Napomena : Ponuđene parcele su u ličnom vlasništvu preko 100 godina (dedovina) i udelom  1/1 -(bez drugih vlasnika i sl), za razliku od nekih ponuda sumljivih preprodavaca koji sa “ bajkovitim pričama” i trange frange kombinacijama oko vlasništva , deoba parcela i sličnim “ manipulativnim ” radnjama kojima pokušavaju da zarade novac, a Vas stave u situaciju da NIKADA ne uspete da Vaša “ parcele” postane legalna (gradsko građevisnko zemljište) , a da ne govorimo da na tim “ divljim parcelama” . Napominjemo da su sve naše parcele u prvoj A fazi izgradnje koju se trenutno realizuje od strane države i koja je trenutno realizovala oko 15 % 1A fazu. Sve ostale “sumljive “parcele koje nude još sumljiviji “nakupci” su u 2 ili čak 3 fazi koju će država “logično” početi da gradi posle završetka 1a faze. Na našim parcelama možete odmah početi gradnju i dobiti sve potrebne dozvole za razliku od ostalih faza – koja prema nekim procenama i ovim tempom mogu tek početi da se realizuju za 10 – 15 godina (najmanje). Znači u prevodu zarobićete svoj kapital na najmanje 10 godina dok “investitori” prodaju sve apartmane i tek onda “krenu sa gradnjom “zajedničkih apartmana i komunalnim opremanjem od starne države. Povratak investicije sa objektima na našim parcelama iznosi u proseku od 3-4 godine ! !!

 

Pogledajte najnovije fotografije (januar 2021 ) naših placeva na kojima su nikli potpuno legalni objekti od kojih najnoviji u novebru 2019 godine što dokazuje naš prethodni tekst o  legalnosti i isplativosti naših parcela, za razliku od pojedinih 3d animacija koje su mrtvo slovo na papiru odnosno samo to crteži na papiri (decenijama daleko od realizacije i izgradnje).

U nastavku tesjta možeter pogledajte kako izgleda položaj placa u odnosu na Gondolu i Hotel  Stara planina.

 

Invalid Displayed Gallery

 

Invalid Displayed Gallery

Google Maps code Generator

Pogledajte Vašu buduću okolinu naselja Jabučko ravnište 1 A faze izgradnje

Pogledajte ostale snimke u našoj Video galeriji 

2 Comments

  1. Dusan Vujovic

    Postovanje,

    Video sam Vas oglas u vezi prodaje parcela i zeleo bih da saznam malo vise o tome. Mene zanima samo parcela na dobroj lokaciji na kojoj bih kasnije mogao da napravim kucu.

    Unapred hvala

    Dusan

  2. knjazevac

    Slobodno nas Dušane kontaktirajte putem telefona 065 20 22 117 kako bi Vam detaljnije objasnili našu ponudu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *