Placevi ispod stene Babin zub na Staroj planini

Placevi ispod stene Babin zub na Staroj planini

Prodajem (legalne ) placeve ispod stene Babin zub na Staroj planini. 

Svi placevi su po projektu (legalizovani) i nalaze se u gradskom građevinskom zemljištu gde je jedino dozvoljena gradnja. Svaki plac ima svoj elaborat kao i overu od starne nadležnih da su placevi u skladu sa svim trenutnim pravnim i važećim aktima o izgradnji na Staroj planini. 
Placevi su veličine 8 ari i nalaze se u zoni izgradnje 1A faze na Staroj planini. Okruženi su postojećim Ski stazama i gledaju na Gondolu. Nalaze se na najatraktivnoj lokaciji ispod same stene Babin zub i na putu ka EPS Hotelu i Planinarskom domu. Jedan deo puta izlazi direktno na Vrh Gondole i raskrsnicu postojećih staza. Placevi se nalaze odmah ispod poznatog Vidikovca kod stene Babin zub sa koga se  se pruža jedinstveni pogled na celu dolinu sve do Kalne , a u daljini se vidi Piramida na Rtnju, obronci Kopaonika a na drugoj strani granica sa Bugarskom kao i najviši vrh ovog dela Srbije Miđžor (2169 m) – sa kog se pogled pruža čak do Dunava.

Glavna odlika ovih placeva osim da se sa njih pruža jedinstevni pogled na ceo ski centar na Staroj planini kao i okolne planinske vence  je da izlaze na asfaltni put kao i da kroz njih prolazi struja i voda, što ih čini jedinstvenim u ponudi na Staroj planini. 

Cena placa iznosi 100 evra po m2. 
Investirajte u budućnost u zdravu i prelepu Staru planinu. Naš savet je – pažljivo birajte i tražite od prodavaca svu dokumentaciju koju Mi nudimo jer su ovo jedini legalni placevi na kojima možete graditi vaše buduće objekte. Sve ostalo su zelene površine ili vučne instalacije ispod kojih je logično nema gradnje ili su zaštićena tresetišta ili slične površine koje Vam nakupci naveliko nude bud zašto kako bi se istih otarasili što pre. 

1/3 placeva je Već prodata,   iskoristite zadnju šansu i trenutnu cenu koja svakog trenutka može da ide samo na gore jer placeva je sve manje, a zakon ponude i potražnje je Jasan ! !! 

Sve dodatne informacije na 065 20 22 117 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *