Na prodaju placevi preko puta Hotela i Gondole  – Jabučko ravnište (30 m)

Na prodaju placevi preko puta Hotela i Gondole – Jabučko ravnište (30 m)

Na prodaju više ,,legalizovanih ,, i ucrtanih placeva (cepanih na parcele od 6 ara) preko puta Prve Srpske Gondole i novog Hotele (Stara planina ****) na Jabučkom ravništu.

Svi placevi su uredno ucrtani sa dozvoljenom gradnjom (turističkih objekata) i bez tereta(hipoteke, kredita i sl), vlasništvo 1/1.Sve parcele od pre par meseci su dobile priklučak na struju i kanalizaciju …. i ovo su jedine parcele (za razliku od sličnih ,,nelegalnih ” ponuda ) pored hotela koje su legalno dobile priključke i nalaze se ucrtane u Planu detaljne regulacije 1a Faze razvoja Turističkih kapaciteta na Jabučkom ravništu na Staroj planini.Sve dotične parcele (za razliku od nelegalnih koje se vode kao livade (otud je i cena jeftinija) sa zabranom gradnje jer nisu u skladu sa projektom  i Generalnim urbanističkim planom) imaju izlaz sa gornje i donje strane na raskrsnice koje prolaze kroz Ski centar i samih parcela, te ste kao vlasnik potpuno nezavisni od komšija i susednih parcela pri ulasku i izlasku sa placa i svog objekta.

 

vikendica

Prva izgradjena vikendica na našoj prvoj parceli.

Svi placevi su u gradskom gradjevinskom području (gde je dozvoljena gradnja)) i svaki plac ima svoj broj parcele.Placevi se nalaze u neposredoj blizini gondole (30 m) i Hotela ” Stara planina” –  50 metara.Ovo su jedini placevi na Jabučkom ravnistu u blizini gondole i hotela na kojima je dozvoljea gradnja.Svi ostali placevi i objekti su nelegalni sa izdatim dozvolama za uklanjanje i rušenje).Plan detaljne regulacije  1A faze razvoja urističkog rizorta Jabučko ravnište.

Ozbiljnim kupcima Na zahtev šaljemo kompletnu plansku dokumentaciju (elaborat o cepanju, izgradnji i planom detaljne regulacije, posedovni list i sl..)

Cena placeva je 70 evra po m/2 (7000 evra /ar)

Kontakt telefon 065 20 22 117

Napomena : Ponuđene parcele su u ličnom vlasništvu preko 100 godina (dedovina) i udelom  1/1 -(bez drugih vlasnika i sl), za razliku od nekih ponuda sumljivih preprodavaca koji sa “bajkovitim pričama” i trange frange kombinacijama oko vlasništva , deoba parcela i sličnim “manipulativnim ” radnjama kojima pokušavaju da zarade novac, a Vas stave u situaciju da NIKADA ne uspete da Vaša “parcele” postane legalna (gradsko građevisnko zemljište) , a da ne govorimo da na tim “divljim parcelama” .

Naš savet : Dobro razmislite o kupovini, posavetujte se dođjite i budite naši gosti, koje ćemo rado odvesti do Hotela i naših parcela jer ćemo sutra svi zajedno biti komšije.

Razmislite dobro da do Vaše parcele koja pre svega treba biti legalna , nekada treba da prođe put, voda, struja, kanalizacija, a to za sada sve imaju naše parcele.Zato Vam na kraju savetujemo dodatan oprez i neka Vas cena i “bajkovita” priča belosvetskih preprodavaca ne zavarava jer ćete uzaludno baciti Svoj NOVAC!

U nastavku tesjta možeter pogledajte kako izgleda položaj placa u odnosu na Gondolu i Hotel  Stara planina.

 

 

Google Maps code Generator

1 Comment

  1. Dusan Vujovic

    Postovanje,

    Video sam Vas oglas u vezi prodaje parcela i zeleo bih da saznam malo vise o tome. Mene zanima samo parcela na dobroj lokaciji na kojoj bih kasnije mogao da napravim kucu.

    Unapred hvala

    Dusan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *