Na prodaju više placeva na Kozarnici – Stara planina

Na prodaju više placeva na Kozarnici – Stara planina

 

Prodajem više placeva u centru budućeg Turističkog punkta   Kozarnica na Staroj planini.

  • KP 8432  površine  2 ha 49 ara –  prodaje se 1/2 parcele po ceni od 3 evra /m2
  • KP 8439  površine  2ha  45 ara –  prodaje se 1/2 parcele po ceni od 3 evra /m2
  • KP 8289  površine  2 ha 50 ara  – prodaje se 10 ari  po ceni od 7  evra /m2
  • KP 8268  površine  1ha 19  ara    –  prodato  1/2 parcele po ceni od 9 evra /m2
  • KP 8269  površine  45 ara    –  prodato 1/2 parcele po ceni od 9 evra /m2
  • KP 8267  površine  45  ara    –  prodaje  1/2 parcele po ceni od 9 evra /m2

 

  • KP 8252  površine 27 ara    –  prodaje se 6 ara  parcele po ceni od 25  evra /m2 (prostor buduće žičare)
  • KP 8433  površine  65 ara    –   po ceni od 4 evra /m2

 

Kao što vidite radi se o veoma dobroj lokaciji, jer je Kozarnica   neposredno naslonjena na lokaciju Konjarnik (četvorosed).

kozarnica copy

U toku je razrada plana generalne regulacije za turističkog centar i sektor alpskog skijališta Golema reka sa punktovima Mirica i Kozarnica na Staroj planini.

 

golema reka home

Dosadašnja ulaganja u neophodnu infrastrukturu i sadržaje rezultirala su izgradnjom skijaškog centra “Babin zub” sa stazama na lokacijama “Konjarnik”, “Sunčana dolina”, kao i “Markova livada”. Skijalište “Babin zub” poseduje žičaru četvorosed – “Konjarnik” sa pokretnom trakom za ukrcavanje skijaša, kapaciteta 1.400 skijaša na sat i ski lift ”sidro” “Sunčana dolina” kapaciteta 1.200 skijaša na sat. Na lokaciji “Jabučko ravnište” nalazi se prva gondola u Srbiji. Osmosedna gondola prevozi skijaše od hotela u dalji sistem žičara i staza. U okviru ovog dela skijališta izgrađena je četvorosedna žičara, ski lift tako da je povezan sa delom skijališta na “Babinom zubu” i dečiji ski-vrtić sa pokretnom trakom.

Više od 13 kilometara odlično uređenih staza, različitih težina, pripremljene su za skijaše svih kategorija. Za ljubitelje ekstremnijih sportova, obezbeđena je staza za slobodnu vožnju. U ski centru Stara planina izgrađen je sistem za veštačko osnežavanje, kako bi i u slučaju nedostatka prirodnog snega, posetioci centra mogli da uživaju u zimskim sportovima. Skijaški centar na Staroj planini nalazi se na početku svog razvoja. Izgradnjom sistema žičara i ski staza, smeštajnih kapaciteta kao i druge infrastrukture, Stara planina će veoma brzo postati jedan od najvećih i najznačajnijih skijaških centara u Srbiji, posebno namenjen ljubiteljima skijaških sportova i kvalitetnog skijanja u okruženju neizmerne lepote i netaknute prirode.

Regionalna agencija za razvoj Istočne Srbije i Regionalna privredna komora iz Vidina realizovali su projekat “Inicijativa za razvoj i privlačenje investicija u turizmu”. Projektom, podržanim od strane Evropske unije kroz IPA program prekogranične saradnje Srbije – Bugarska, obuhvaćeno je 10 lokacija koje bi trebalo da privuku buduće investitore. Dva potencijalna mesta za turističke investicije su na području opštine Knjaževac – Rgoška banjica i Kozarnica na Staroj planini. Investicionu lokaciju Kozarnica možete pogledati ovde-Na Jabučkom ravništu sagradićemo još nekoliko hotela, prema planu detaljne regulacije koji je odavno usvojen, i na Kozarnici, Golemoj reci i Leskovi. Zainteresovane su mnoge kompanije iz Evrope. 

 

Preuzmite dokumenta :

Kontakt za više informacija 065 20 22 117 (placeve prodaje vlasnik direktno bez posrednika i agencija).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *